Sunday!



    Två lite halvt urusla bilder, men ändå två stora favoriter.

Har egentligen inget speciellt att skriva om. Kände bara för att visa upp dessa två bilder. Båda är från i sommras, har några fler - tror jag - i samma stuck jag kan visa senare. ;)

Men nu blir det plugg, atom- och kärnfysik. Funny, very funny ...


A single drop.


    Funderar på att förstora upp denna bild ... ?

Helg! Det är sådär awsome som det bara kan bli. Det bästa är ju ändå att det är långhelg. Ingen skola på måndag. Käärlek! Men det blir inte riktigt helg ändå, har prov sen på tisdag, så bara att börja plugga. Atom- och kärnfysik. Jättekul, hm.

Nu ska jag lyfta arslet från stolen och göra något annat. Har suttit vid datorn sedan imorse. Inte bra, inte bra ...


Plugg på hög nivå!



  Pluggar för fullt inför SO provet imorgon. Vet inte om det går så bra, speciellt eftersom det gäller valet och liknande ... Tråkigt ... ! Men men, jag längtar tills historia, och andra världskriget.

Hade matte prov idag, hoppas verkligen det gick bra, har verkligen ingen lust att faila just nu ... Det mest irriterande är när man kommer på alla fel man gjort. När provet är inlämnat och man gått därifrån. Alltid lika kul.

Ska försöka lägga in lite bilder i datorn sen också, men först Idol. Kärlek på hög nivå!

Where the sun is shining.



    Två av alla mina favorit bilder ...

Jag har massor med bilder jag kan visa i bloggen nu. Ska bara se när jag tar tummen ur röven och faktiskt lägger in dem i datorn. Vilket typ aldrig händer numera ... ? Men tror inte det dröjer så länge, får tror det finns massa nya favoriter. :)

Nu ska jag släppa ut kaninen en stund, och se om jag kan läsa ut min bok. Way to go ..


Gamla Stan.



    Har inte så mycket bilder från denna dator att visa, så sålänge blir det två bilder från i somras.
Sådär lagom härliga tycker jag. :)


Long time ... no see.



    Min nya bebis, Simba. The Lion King himself! ;) Han älskar Pringles, typ det bästa han vet ... Haha. :D

Inte uppdaterat på ett tag nu, men har försökt att fokusera på skolan, men har börjat sakna min blogg nu, så ska allt börja uppdatera lite smått från och med nu.

Som sagt har jag fått en ny bebis, plutt Simba. Tio månader. En riktigt nyfiken och självsäker typ, Tror han äger allt han ser, inklusive mig. ;) Men det ska det bli ändring på ... Han har precis slukat sitt kanske ... femte pringles chips ... ? Ohälsosam kanin alltså ... :) Söt är han ifall ... tur det. ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, eventuellt läsa lite. Börjar senare imorgon, skönt det. Så slipper gå upp halv sju, utan för en timmes somvmorgon. :)

Natti.